Fjalët e Shpresës

07:00 & 20:45

KRASH

10:00 & 17:00

Çelësi im

12:00-13:00

Rruga - Michael Youssef

14:30 & 21:00

Të lirë nga prangat

Të shtunë & të diel, 08:00 & 20:00

Shpresë për ty

E shtunë & e dielë ora 08:30/15:30

Prekja e Zotit

E shtunë & e dielë ora 19:00

  • 07:15 - 10:00 Zgjohu Pozitiv!

  • Fjalët e Shpresës

  • Shijoje jetën - Joyce Meyer

  • KRASH

  • Çelësi im

  • Rruga - Michael Youssef

  • Përmes Biblës

  • Të lirë nga prangat

  • Shpresë për ty

  • Prekja e Zotit
SOT NE RADIO 7 TRANSMETOHET:

Powered by JoomlaGadgets


07:00 Fjalët e Shpresës

A mund ti besojmë Biblës? Jezusi: Mit apo i vërtetë? Çfarë është ungjilli? Çdo ditë nga e hëna në të...

Read more ...

07:15 Zgjohu pozitiv

Një program i përditshëm me Besin dhe Violën. "Zgjodhu POZITIV", është një program mëngjesi i mbushu...

Read more ...

09:00 Shijoje jetën çdo ditë me Xhois Majer

Programi i Xhois Majer, Shijoje jetën çdo ditë që transmetohet në më shumë se dy të tretat e botës, ...

Read more ...

10:00 Krash

Çdo ditë nga e hëna në të premte transmetojmë këngët më të reja në muzikën e krishterë bashkëkohore....

Read more ...

12:00 Çelësi im

Është një program këshillimi që trajton tema të ndryshme si dhe intervista e dëshmi nga jeta e perso...

Read more ...

13:30 Friends

“FRIENDS” nga Viola është një program argëtues, me kuriozitete, reportazhe turistike, histori  ...

Read more ...

14:30 Rruga me Dr. Michael Youssef

Një program që shpall Fjalën e Perëndisë pa kompromis, duke besuar autoritetin absolut të saj. ...

Read more ...

21:30 Përmes Biblës

Një studim varg për varg i Biblës nga Dr. J. Vernon Mc Gee – programi transmetohet në radio 7 nga e ...

Read more ...

TE FAMSHEM QE JANE KTHYER TEK KRISHTI!

Nga errësira e kenaqësisë në dritën e dhembshurisë!

Kënga Bëj Dicka e Matthew West është një këngë e frymëzuar nga një histori e vërtetë!

“Nuk do të harroj kurrë ditën kur takova Andrean. Po ta gjykoja nga pamja e jashtme, do të thoja një adoleshente që përpiqet që një ditë të jetë e suksesshme. Read more...

Meditime - 21 tetor

I ngritur lart - “Kështu duhet të ngrihet lart Biri i Njeriut.” (Gjoni 3:14). Në librin e Numrave gjendet një histori e pazakontë rreth gjarpërinjve. Izraelitët ishin duke u ankuar për Perëndinë, duke pyetur veten se përse vazhdonte Perëndia t’i sillte rrotull nëpër shkretëtirë. Perëndia dërgoi gjarpërinj helmues për t’i tërhequr vëmendjen dhe për t’i kujtuar se ai ishte akoma Perëndia dhe vazhdonte t’i kishte gjërat nën kontroll. Kur populli iu lut Perëndisë që t’i kursente nga kafshimi i gjarpërinjve, atëherë Perëndia siguroi shpëtimin. Ai e udhëzoi Moisiun të bënte një gjarpër dhe ta vinte atë në majë të një shkopi, dhe pastaj premtoi se gjithkush që do e vështronte gjarprin prej bronzi do të jetonte.
Read more...


© 2011 Radio 7. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
FaqeInterneti.Net