Kultet

KultetPavarësisht progresit të teknologjisë, pavarur nga ndryshimet, tendencat, mirëqenia apo ligjet,pyetje si:

Read more...

Fushëbeteja e mendjes (FALAS)

Fushëbeteja e mendjes (FALAS)

Një luftë është ndezur. Mendja juaj është Fusha e Betejës. Shqetësimi, dyshimi, pështjellimi, depresioni, inati dhe ndjenjat e dënimit… të gjitha këto janë sulme ndaj mendjes. Nëse vuani nga mendimet negative, merrni zemer!

Read more...

Puna dhe Financat

Puna dhe Financat

Ndërsa bota jonë ndryshon me ritme marramendëse, e vërteta e Fjalës së Perëndisë mbetet themeli i sigurt i çdo kohe.

Read more...

Çfarë mund të bëjë një grua

Çfarë mund të bëjë një grua

Ç’mund të bëjë një grua? Tregon historinë sesi hapi Perëndia dyert dhe dritaret e qiellit në qytetin e Nju Jorkut, kur gratë e Tij dëgjuan dhe iu bindën përgjërimit të Tij për t’u mbledhur së bashku në Emrin e Tij dhe për të qenë një.

Read more...

Seksi dhe Martesa

Seksi dhe MartesaPavarësisht nga lloji i problemit, Perëndia nuk na lë pa shpresë, apo pa ndihmë. Bibla na duhet shumë çdo ditë,

Read more...

Tjetërsimi Yt

Tjetërsimi YtPrezantimi me Veten tënde të Tjetërsuar, shqyrton jetën tënde të re në Krisht. Ky libër është një portretizim i karakterit përpara e pas kthimit në besim,

Read more...

Të shikosh me sytë e Perëndisë

Të shikosh me sytë e PerëndisëA e sheh veten në të njëjtën mënyrë si të sheh Perëndia? Mënyra si e sheh veten do të ketë ndikim rrënjësor në jetën tënde të përditshme.

Read more...

Kapur pas lirisë - Marta E Greenman

Kapur pas lirisë - Marta E Greenman“Kapur pas lirisë” është një studim mbi shërimin shpirtëror, emocional dhe fizik. Në botën e rënë të ditëve të sotme të gjithë do të përjetojmë dhimbje dhe do të kemi nevojë për shërim emocional.

Read more...

Gjetja e gëzimit që ke dashur gjithnjë (FALAS)

Gjetja e gëzimit që ke dashur gjithnjë (FALAS)Shumë njerëz kërkojnë gjithë jetën e tyre dhe nuk arrijnë të gjejnë gëzimin dhe paqen për të cilin presin kaq shumë shpirtrat e tyre. Ata kërkojnë përmbushje në marrëdhëniet njerëzore,

Read more...

E vetmja dere per ne qiell (FALAS)

E vetmja dere per ne qiell (FALAS)E Vetmja Dere Per Ne Qiell - Charles Stanley. Askush nuk mund të hyjë në qiell prej veprave të mira, duke qenë i vdekur frymërisht dhe veprat e mira nuk kanë lidhje me përjetësinë. Mëkati – shkelja e ligjeve dhe standardeve të Zotit – e ka ndarë njeriun prej Tij.

Read more...

Shtatë hapat në aventuren e besimit tënd (FALAS)

Shtatë hapat në aventuren e besimit tënd (FALAS)Në këtë libër, Dr. Michael Youssef na tregon shtatë hapat, që ai inkurajon të hedhë cdo besimtar, për t'u siguruar që ecja e tij/saj me Perëndinë ka një fillim të mbarë.

Read more...

Broshura NËNAT NË LUTJE

Broshura NËNAT NË LUTJEA ju sëmbon zemra ndërsa përcillni fëmijët tuaj për në shkollë? Qofshin ata për herë të parë në shkollë fillore,apo në shkollë të mesme, të gjitha nënat janë të shqetësuara sepse ata fëmijë do të përballen me sfida të ndryshme.

Read more...

Paqe (FALAS)

Paqe (FALAS)Jepjani problemet tuaja Perëndisë... dhe Ai do t'ju japë juve paqe dhe gëzim! A po përpiqeni të bëni të pamundurën? A po stërmundoheni për të ndryshuar njerëzit rreth jush?

Read more...

Dashuria e Perëndisë (FALAS)

Dashuria e Perëndisë (FALAS)Dashuria e Perëndisë - Charles Stanley. Qëllimi i jetës tuaj shkon përtej sigurimittë jetesës, kujdesit për familjen ose mbijetesës së përditshme. Ju jeni krijuar ngaPerëndia për të pasur një marrëdhënie të drejtpërdrejtë e përmbushëse me Të

Read more...

Thuaji se i dua (FALAS)

Thuaji se i dua (FALAS)Zbuloni dhuratën e Perëndisë për ju: Dashuri pa kushte! Çdo pjesëz e fuqisë dhe dashurisë së Perëndisë është e disponueshme për ju-sot! Dhe ju nuk jeni thjesht një person i turmës.

Read more...

FITORE MBI EMOCIONET - June Hunt

FITORE MBI EMOCIONET - June HuntFITORE MBI EMOCIONET - June HuntNdjenjat dhe emocionet shpesh marrin kontroll mbi jetën tonë. Ato na vjedhin gëzimin, paqen,

Read more...

Revolucioni i dashurisë (FALAS)

Revolucioni i dashurisë (FALAS)Revolucion: një ndryshim i papritur, rrënjësor dhe tërësor nga mënyra se si bëhen gjërat zakonisht. Revolucion. Vetë fjala nxit shpresë,

Read more...

Dhurata (për fëmijë)

Dhurata (për fëmijë)Në një shtëpi të madhe dhe të vjetër banon arusha Panda. Ajo i do shumë fëmijët. Shokët e saj të vegjël e vizitojnë shpesh, pasi vendi i saj është shumë i rehatshëm.

Read more...

Meditime për çdo ditë (FALAS)


Meditime për çdo ditë (FALAS)“Fjalët e Shpresës” publikon edhe libra. "Meditime për çdo ditë", libërthi unik në llojin e vet tashmë ka mbërritur në të gjitha kishat e Shqipërisë,

Read more...


© 2011 Radio 7. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
FaqeInterneti.Net