Seksi dhe Martesa

Seksi dhe MartesaPavarësisht nga lloji i problemit, Perëndia nuk na lë pa shpresë, apo pa ndihmë. Bibla na duhet shumë çdo ditë,

ndërsa përballemi me dilemat e vështira të jetës. Brenda këtyre dhjetë kapitujve do të gjeni urtësi frymore dhe këshillim të dhembshur për çështje të rëndësishme, si: këshillimi paramartesor, martesa, intimiteti, komunikimi, homoseksualizmi, etj. Udhëzimet në këtë manual i kanë themelet në Shkrime, të cilat, kur përdoren siç duhet, kanë forcë të na nxjerrin nga humnerat e jetës dhe të na drejtojnë në rrugën e lirisë e të përmbushjes së brendshme. Këto të vërteta frymore kanë qenë jetëndryshuese për ata që kanë dëgjuar këshillimin praktik të June Hunt. Nëse po kërkoni përgjigje apo doni të ndihmoni të tjerë, këtu do të gjeni burimin ideal që ta përdorni së bashku me Biblën. Çmimi: 450 lekë Kontaktoni: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


© 2011 Radio 7. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
FaqeInterneti.Net